Akaryakıt Çözümü MultiPetrol, Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi Uyum Sürecinde Firmaların Hayatını Kolaylaştırıyor

Multinet Up, UTTS Geçiş Sürecinde MultiPetrol İle Firmalara Destek Oluyor

Multinet Up, Türkiye genelindeki tüm şirket araçları için 30 Nisan 2025’e kadar zorunlu hale gelen Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) geçiş sürecinde, firmaların ihtiyaçlarına MultiPetrol ürünüyle yanıt veriyor. UTTS ile birlikte, plaka bilgilerinin manuel olarak girilme dönemi sona ererken; sistem, araç bilgilerini otomatik olarak ödeme kaydedici cihazlara aktarıyor ve böylece daha güvenli, şeffaf ve denetlenebilir bir süreç sağlanıyor.

MultiPetrol çözümü, akaryakıt harcamalarını dijitalleştiriyor ve işletmelere hem operasyonel kolaylık hem de maliyet avantajı sunuyor. Filo yöneten ya da tek araca sahip olan firmalar, MultiPetrol ile araçtan inmeden temassız şekilde yakıt alabiliyor, akaryakıt limitlerini kolayca tanımlayabiliyor, araç bazında gider takibi yapabiliyor. Aynı zamanda, farklı istasyonlardan yapılan yakıt alımlarını tek bir faturada toplayarak muhasebe süreçlerini sadeleştiriyor.

MultiPetrol, harcama yönetimi, raporlama ve kontrol özellikleriyle de firmalara uçtan uca çözüm sağlıyor. Teknolojiye yatırım yaparak müşteri deneyimini sürekli iyileştiren Multinet Up, MultiPetrol ile firmaların UTTS uyumluluğunu sorunsuz şekilde gerçekleştirmesini mümkün kılıyor.

Multinet Up Üye İş Yeri ve İş Birlikleri Genel Müdür Yardımcısı Erem Çakıroğlu ise yaptığı açıklamalarda, “MultiPetrol ürünümüz, sadece UTTS uyumluluğu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda işletmelere dijitalleşme ve maliyet yönetimi açısından büyük avantajlar sunuyor. Haziran 2024’te gerçekleştirdiğimiz Pazar ve Segmentasyon Araştırması’na göre MultiPetrol kullanıcılarının memnuniyet skoru yüzde 76,6 seviyesinde. Bu veri, sunduğumuz hizmetin ne denli etkili ve ihtiyaç odaklı olduğunu ortaya koyuyor. Shell’in geniş istasyon ağıyla entegre çalışan MultiPetrol’ün sunduğu şeffaf, güvenilir ve pratik çözümlerle firmalar, UTTS sürecine kolayca uyum sağlayacak” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Samsung’un karında yüzde 56’lık düşüş

Samsung’un açıkladığı yeri verileri göre şirketin faaliyet karında yüzde 56’lık düşüş kaydedildi.

Bowers & Wilkins, Pi6 ve Pi8 modellerini duyurdu

Bowers & Wilkins, Pi6 ve Pi8 true wireless kulaklıklarını geliştirirken üç yıl boyunca yüzlerce prototip üzerinde çalıştı. Kulak anatomisi üzerine yapılan araştırmalar, cinsiyet ve etnik kökenin boyutlara etkisinin olmadığını ortaya koydu. Bu …

Tesla’da kan kaybı sürüyor: Otomobil teslimatları ikinci çeyrekte yüzde 13,5 azaldı

ABD’li elektrikli araç üreticisi Tesla’nın otomobil teslimatları, bu yılın ikinci çeyreğinde, yıllık bazda yüzde 13,5 azaldı. Tesla, 2025’in ikinci çeyreğine ilişkin araç üretim ve teslimat verilerini açıkladı.

Yanında telefon olmadan Whatsapp’a girilir mi?

İnsanlar zaman zaman telefonlarını evde unutabiliyorlar. İş yerlerinde ise bilgisayardan Whatsapp’a bağlanması gerektiğinde sorun oluyor. Bu sorunun çözümü bulundu. İşte tüm detaylar… İlk önce Whatsapp’ı açmak istediğiniz bilgisayardan Web Whatsapp …

Dünyanın en güçlü teleskobu ilk görüntüleri paylaştı!

Evrenin sırlarını çözmeye bir adım daha yaklaştık. Amerika’daki Vera C. Rubin Gözlemevi, gökyüzünü izlemeye başladı ve ilk görüntülerini paylaştı. Sadece 10 saatlik gözlemle hem milyonlarca galaksi kayda geçti hem de daha önce hiç görülmemiş 2 bin 104 yeni asteroit keşfedildi.

ChatGPT’ye bugün alınacak en kötü telefonu sordular, cevap kırıcıydı: Asla var olmamalıydı!

Hangi akıllı telefonlar uzak durulması gerekenler listesinde? sorusuna ChatGPT’nin verdiği cevap teknoloji dünyasında gündem oldu. Kullanıcı yorumları, teknik analizler ve gerçek performans verilerini değerlendiren yapay zekâ, bugünün şartlarında alınabilecek en kötü telefonu açıkladı.