Türk Telekom’dan Kadın Girişimcilere Destek

Türk Telekom, Kadınlara Dijital Okuryazarlık ve Dijital Pazarlama Eğitimleri Sunmaya Devam Ediyor

Türk Telekom, deprem bölgesindeki kadınlar başta olmak üzere tüm kadınlara yönelik ‘Dijitalde Hayat Kolay’ projesi kapsamında dijital okuryazarlık ve dijital pazarlama eğitimleri sunmaya devam ediyor. Bu proje ile kadınların ekonomik ve sosyal alanlarda daha aktif bir rol üstlenmelerine olanak sağlanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde projede yer alan girişimci kadınların online mağazaları Türk Telekom mağazalarında görücüye çıkıyor ve tüm Türkiye ile buluşuyor.

‘Dijitalde Hayat Kolay’ projesi kapsamında kadınlara dijital okuryazarlık ve pazarlama eğitimleri veren Türk Telekom, geçen 6 yılda 30 bin kadına yüz yüze ve çevrimiçi eğitimler düzenledi. Bu eğitimlerin amacı, kadınların dijital becerilerini geliştirerek ürettikleri ürünleri çevrimiçi platformlarda pazarlamalarına destek olmak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ‘Dijitalde Hayat Kolay’ projesinde yer alan girişimcilerin online mağazaları Türk Telekom mağazalarının ekranlarında QR kodlar aracılığıyla ziyaretçilere sunulacak. Böylece girişimci kadınların ürün ve hizmetlerine daha geniş kitlelere ulaşmaları sağlanmış olacak.

Projeyi anlatan Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, “Türk Telekom olarak teknoloji bilgi birikimimizi iyiliğe dönüştürmeyi hedefliyoruz. ‘Dijitalde Hayat Kolay’ projesi ile özellikle deprem bölgesindeki girişimci kadınlara eğitim, mentörlük ve hibe desteği sunuyoruz. Girişimci kadınların e-ticaret, finans ve pazarlama konularındaki yetkinliklerini artırmaları için çaba gösteriyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında da girişimci kadınların ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmalarına destek olmak amacıyla özel bir çalışma hayata geçirdik. Türk Telekom mağazalarındaki ekranlarda girişimci kadınların online mağazalarına yer vererek bu destekleri sürdürüyoruz” dedi. İstanbul

Related Posts

Bitget’in Blockchain4Youth Programı’nda 1 yılda 6 binden fazla katılımcıya eğitim verildi

Blockchain4Youth programı, geçtiğimiz bir yıl boyunca 6.000’den fazla katılımcıya ulaştı ve dünya genelinde 54’ten fazla üniversite kampüsünde eğitim ve workshop etkinliği düzenledi. Asya, Orta Doğu, Okyanusya, Avrupa ve Güney Amerika’da gerçekleşen …

Borsada manipülasyon soruşturması: Kaçma hazırlığı yaptığı iddia edilen eski THK rektörü Ünsal Ban Fethiye’de yakalandı

Borsada manipülasyon soruşturması: Kaçma hazırlığı yaptığı iddia edilen eski THK rektörü Ünsal Ban Fethiye’de yakalandı

Evi görmeden kapora yatıranlar dikkat: Dolandırıcılık vakaları çoğalıyor!

Yaz aylarında gayrimenkul satış ve kiralamalarındaki artış dolandırıcılık vakalarını da artırdı. Tüketiciler, evi görmeden para göndermemeleri konusunda uyarılıyor. Yetki belgesi olmayan kişilerle işlem yapılmaması öneriliyor.

Bitcoin, 107 bin dolara ulaştı: BTC ne kadar olacak?

Bitcoin (BTC), 20 Mayıs’ta gün içi sert bir yükseliş sergileyerek kısa süreliğine 107 bin 87 dolara kadar çıktıktan sonra, 106 bin 766 dolardan işlem görmeye başladı. 5 dakikalık mum grafiğinde görülen fiyat hareketi, günün erken saatlerinde yatay seyir ve küçük düşüşlerin ardından güçlü bir yükselişi ortaya koydu.

Rekabet Kurulu’ndan MDF ve yonga levha sektöründe faaliyet gösteren 3 şirkete soruşturma

Rekabet Kurulu, mobilya üretiminde yaygın olarak kullanılan MDF ve yonga levha sektöründe faaliyet gösteren 3 şirket hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.

Yakın tarih neden en karanlık tarih oluyor? Lozan neden tartışılamıyor?

Lozan hakkında ne zaman mevzu açılsa hemen harekete geçen “konuşturtmayız”, “dokundurtmayız”, “sorgulatmayız” korosunun Türkiye’de hala kullandığı, muhafaza ettiği güçlü ve geniş bir etkinlik alanı olduğu çok açık. Bu etkinlik yüzyıldır gücünü tam da bu konuşturmamayı, sorgulatmamayı başarmaktan alıyor. Yakın tarihimizin düşünülemeyen, dokunulamayan, sorgulanamayan alanları o kadar fazla ki. Normalde bir tarihin en kolay yazılabilecek olanı en yakın olanıdır. Öyle olması gerekiyor çünkü şahidi,