Kütahya’da Bataklığa Mahsur Kalan Kişi Kurtarıldı

Kütahya İlçesinde Mahsur Kalan Şahıs İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, köprü altındaki bataklık alanda mahsur kalan bir kişi, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kurtarıldı.

Olay, Tavşanlı-Harmancık yolu üzerindeki Balıkesir ışıklı kavşakta bulunan köprü altında meydana geldi. Vatandaşların bir kişinin bataklığa saplandığı yönündeki ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, kaza kırım, kurtarma aracı, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, köprü altındaki bataklık alanda Y.E. (45) isimli şahsı bilinci kapalı halde buldu. Şahsın ne amaçla köprü altına indiği henüz belirlenemezken, itfaiyenin zorlu çalışması sonucu bataklıktan çıkarıldı.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Y.E., ağır yaralı olarak Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen şahsın, Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’ne sevk edileceği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Y.E.’nin köprü altına nasıl indiğini ve olayın meydana geliş sebebini araştırıyor. – KÜTAHYA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Prof. Dr. Boyraz: Her 10 çocuktan 1’i obez

Prof. Dr. Boyraz: Her 10 çocuktan 1’i obez

Yattığınız yerde postürünüz çökmesin! Bozukluk uykuda başlıyor, düzeltmek kolay

Gece uyurken aldığınız pozisyon bütün duruşunuzu etkiler. Eğer çökmeye veya kamburlaşmaya meyilliyseniz basit değişiklikler daha iyi hizalanmayı destekleyebilir ve zamanla biriken gerginliği hafifletmeye yardımcı olabilir. Peki yanlış alınan yatış pozisyonları ve gün içinde yapılan duruş bozuklukları nelerdir?

Kurban eti nasıl pişirilmeli? Uzmanı açıkladı: ‘Mutlaka haşlayın, dinlenmesi şart’

Kurban Bayramı gibi etin yoğun tüketildiği dönemlerde pişirme yöntemlerinin sağlık açısından büyük önem taşıdığını belirten Beslenme Uzmanı Öğr. Gör. Kübra Şahin, Kurban Bayramı’nda sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Çocuğum hangi sporu yapsın? Genetiğin şifresi yol haritasını çiziyor

Yapay zeka destekli genetik testler, sporcuların potansiyelini ortaya koyarak başarıya giden yolu bilimsel verilerle çiziyor. Prof. Dr. Zeynep Ocak, bu testlerin çocukların hangi spor dalında parlayabileceğini, sakatlık risklerini ve en uygun antrenman yöntemlerini belirlemede nasıl bir rehber olduğunu anlattı.

Dijital kalabalıkta hepimiz yalnızız!

Dijital iletişim araçları herkesi birbirine bağlı gibi gösterse de, gerçek ilişkiler giderek yüzeyselleşiyor. Sosyal medyanın bağ kurma vaadinin yerini “beğenilme yarışına” bıraktığını belirten Uzman Psikolog Gizem Ünveren, insanların kalabalıkta kendini yalnız hissettiğini söyledi. Sürekli ekrana odaklanmanın yüzyüze iletişimi zayıflattığını ifade eden Ünveren, yalnızlığın modern hayatın kaçınılmaz sonucu olduğuna dikkat çekti. Ünveren’e göre bu durum bilinçli ekran kullanımı, sosyal etkinlikler ve empatiyle aşılabilir.

Ağızdan nefes almak dişleri çürütüyor! Diş gıcırdatanlar da bu gruba dahil

Diş hekimleri, iyi niyetli alışkanlıkların bile zamanla dişlerinize ve diş etlerinize zarar verebileceğini söylüyor. Çok sert fırçalamaktan dişlerinizi bir araç olarak kullanmaya kadar, bu küçük yanlış adımlar ileride daha büyük sorunlara yol açabiliyor. Diş hekimliği uzmanları farkında olmadan bile yaptığınız ve ağız sağlığınıza zarar verebilecek alışkanlıklar hakkında uyarıyor.