Yılmaz Özdil – Özgür Özel kavgasında son durum

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile gazeteci Yılmaz Özdil arasında, “bidon kafa” tartışması çıktı.

“Kutuplaşma ortamından beslenenler var. Normal siyaset ortamında kendisine yer olmadığını düşünenler var. Mesela bir adam Youtube videosu çekiyor, ağır hakaretler ediyor.

Bana hırsı ne? Geçmişte ‘Bidon Kafa’ diye köşe yazısı yazmış arkadaş, seçimin ertesi günü.” diyen Özel’e sabah saatlerinde cevap veren Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Özdil yaptığı son paylaşımda kendisini takip edenleri, Youtube kanalına davet etti.

“Yarın sabah açıklıyorum”

Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlardan birisinde, “Kendisine FETÖ’cü diyen iktidar medyasına biat eden Özgür Özel bana niye saldırıyor? Yarın sabah 8, YouTube kanalımda açıklıyorum” ifadelerine yer verdi.

“Gözü dönmüş Özgür Özel, neden bu iftiraları atıyor”

Bu paylaşımla kalmayan Özdil, devamında ise şu ifadeleri kullandı;

Millete “sövdüğümü” söyleyecek kadar, “çatışmaya mermi sattığımı” söyleyecek kadar gözü dönmüş olan Özgür Özel, AK Parti’ye muhalefet etmek yerine, niye bana bu iftiraları atıyor derseniz… Yarın sabah 8, YouTube kanalımda.

“Ödeşeceğiz”

Yılmaz Özdil, peş peşe yaptığı paylaşımlar sonrası Özgür Özel’le ödeşeceklerini söyledi. Özdil, “Ödeşmek adettendir, ödeşeceğiz” diyerek paylaşımını noktaladı.

“Sana bu iftarını yedireceğim”

Özgür Özel’in açıklamalarının ardından sabah saatlerinde paylaşımlar yapan Özdil, şu ifadelere yer vermişti;

“Erken seçim istemiyor, AK Parti’nin toparlanmasına fırsat tanıyor” dediğim için bana saldıran Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim.

Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim.

“Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan” dediğim için,

“AK Parti’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor” dediğim için bana saldıran Özgür Özel, bu iftiranı sana yedireceğim.

Bana milletvekiliyken yıllarca “Yılmaz abi” diyen Özgür Özel, şimdi niye çıkıp iftira attığını -gözlüğü çıkardın ama- gözüne sokacağım.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx